2016. április 8., péntek

Mágikus földanya

Földeld le magad!

A rendszeres földelés visszaállítja testünk természetes elektromos állapotát, megnyugtatja az idegrendszert, csökkenti a gyulladásokat és javítja a véráramlást. Nem létezik olyan gyógyszer, amely tudná azt, amit az Anyaföld elvégez számunkra!

Olyan varázslatos bolygón élünk, mely maga is él, és a szabad elektronok által keltett finom energiákkal pulzál. Tudományos kutatások most fedezik fel, hogy az emberek miért érzik magukat sokkal jobban, amikor összeköttetésbe lépnek ezekkel a mindenütt jelenlévő energiamezőkkel.

A Föld felszínén mezítláb sétálva természetes módon szabadulunk meg a testünkben felgyülemlett elektromos stressztől, elősegítjük a szabad elektronok beáramlását szervezetünkbe. A földelés által, testünk energiaszintje (potenciálja) gyorsan kiegyenlítődik a Földével. 

Az elektronok visszaállítják testünk természetes belső elektromos egyensúlyát, szinkronizálják belső biológiai óránkat, hormonciklusainkat és fiziológiai ritmusainkat. Testünk rendszeres leföldelése egyike a legtermészetesebb és legbiztonságosabb dolgoknak, amit egészségünk érdekében tehetünk. 

Hatására beindulhatnak annak önszabályozó és öngyógyító folyamatai, enyhülnek a krónikus fájdalmak, izomfeszülések, és a stressz, energiaszintünk növekszik, jobban alszunk, felgyorsul a betegségek, sérülések utáni gyógyulás üteme. Ugyancsak megoldási alternatívát kínál a modern kor leggyakoribb betegségére, a krónikus gyulladásra.

Új, „mezítlábas mozgalom” van elindulóban, amely végig fog söpörni a civilizált világon. Az anyafölddel való napi kapcsolat sok mindent meg fog változtatni. Több mint egy évtizedes, az USA-ban végrehajtott kutatómunka, a kontrollált klinikai kísérletek és megfigyelések sorozata, a sok ezer szereplő véleménye mindent elsöprő erővel világosan bizonyítja, hogy igenis van ellenszer a tömérdek fejfájásos, hátfájásos, depressziós, magas vérnyomásos stb. problémára, amely az ún. civilizált országok lakosságának legalább felét mételyezi, egészségét és életminőségét rombolja.

A „földelés” szót tehát arra a folyamatra használjuk, amikor a szabadban mezítláb sétálunk – ahogy azt az emberek természeti lényként tették korábban – avagy most az őszi-téli hidegben, amikor nem járhatunk kinn mezítláb, testünket odabenn is leföldeljük. 

Az USA-ban kidolgozott új technológia lehetővé teszi, hogy munka közben, az irodában ülve, illetve otthon saját lakásunkban, akár kedvenc fotelunkban a tv előtt ülve, sőt éjszaka alvás közben is szabad hozzáférésünk legyen a Föld elektronjaihoz – ugyanúgy mintha mezítláb állnánk a parkban vagy a vízparton!
A hazánkban is kapható  „FÖLDELNI JÓ” termékek:
  • Többfunkciós „Földelt univerzális alátét”, mely különleges vezetőanyagból készült, mérete 50x25cm. Vezetékkel kapcsolódik a földelt hálózati csatlakozóhoz, s napi több órán keresztül is leföldelhetjük vele magunkat, akár lábunk alá téve, akár asztali alátétként kézfejünk, karunk alá fektetve, vagy egérpadként használva.
  • „Földelni Jó” készlet, mely tartalmazza a fent leírt „Földelt univerzális alátétet”, és egy különleges ezüst szálakkal átszőtt alvó lepedőt, mely még két nagyon finom szövésű ezüstözött szövet között található, és vezetékkel kapcsolódik a földelt hálózati csatlakozóhoz.
Mérete 200x90cm, mely egy személy részére szükséges a kívánt eredmény eléréséhez. Mosása csak kézzel, finoman nyomkodva, szárítása pedig öblítés után fellógatva történik. Alváshoz csak egy vékony anyagú lepedővel terítsük le!

Termékeinket sohasem szabad orvosi segítség helyett használni. Egyetlen szerepük, hogy visszaállítsák a test természetesen földelt állapotát. Ha gyógyszert szed és változást észlel állapotában (még ha javulást is), kérjük, konzultáljon kezelőorvosával! (x)

Forrás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése